Єлизавета II — британським політикам: Припиніть суперечки

Єлизавета II — британським політикам: Припиніть суперечки

Укрінформ
Королева Великої Британії Єлизавета II натякнула британським політикам про необхідність знайти спільну мову і покласти край суперечкам навколо Brexit.

Про це йшлося у її промові в Жіночому інституті у Норфолку, повідомляє агентство Reuters.

"Оскільки ми шукаємо нові відповіді в сучасну епоху, я, наприклад, вважаю за краще перевірені рецепти, наприклад, добре говорити один про одного і поважати різні точки зору; зібратися разом, щоб знайти спільну мову; і ніколи не випускати з уваги загальну картину", - сказала вона.

При цьому зазначається, що 92-річна королева прямо не згадала Brexit у своїй промові, однак сказала, що кожне покоління стикається з "новими проблемами і можливостями". Її виступ ЗМІ інтерпретували як закодований сигнал британським політикам.

Читайте також: Невирішене питання кордону загрожує торговельним угодам Британії - прем'єр Ірландії

Як повідомлялося, Британія планує вийти зі складу Європейського Союзу 29 березня. На сьогоднішній день Сполучене Королівство знаходиться в глибокій політичній кризі, намагаючись вирішити, як правильно вийти зі складу ЄС, до якого воно приєдналося в 1973 році.

Королева, як глава держави, нейтральна щодо політики публічно і не може голосувати, хоча напередодні референдуму про незалежність Шотландії 2014 року вона зробила делікатний заклик до шотландців ретельно обміркувати своє майбутнє.

Фото: Nydailynews.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-