Renault вибере нове керівництво замість заарештованого в Японії Гона

Renault вибере нове керівництво замість заарештованого в Японії Гона

Укрінформ
Правління французького автовиробника Renault SA сьогодні призначить нове керівництво, яке замінить заарештованого в Японії екс-главу Renault і Nissan Карлоса Гона.

Про це повідомляє АР.

«Правління французького автовиробника Renault SA планує зустрітися, щоб вибрати нове керівництво, яке замінить Карлоса Гона», - йдеться в повідомленні.

Очікується, що на засіданні ради директорів Жан-Домінік Сенар з Michelin буде призначений головою, а виконавчий директор Renault Тьєррі Боллор - генеральним директором автоконцерну. Раніше обидві ці посади обіймав Гон.

Читайте також: Токійський суд відмовився відпускати екс-главу Nissan під заставу

Як зазначається, Renault спочатку підтримував Гона після його арешту 19 листопада, призначивши лише тимчасове керівництво. Однак французький уряд, який є ключовим акціонером Renault, вимагає замінити Гона.

У листопаді 2018 року главі Nissan і Renault Карлосу Гону, його помічникові Грегу Келлі і самій компанії-автовиробникові було висунуто обвинувачення у приховуванні приблизно $ 44,5 млн доходів Гона за період з 2010 по 2015 роки. Японські прокурори планують висунути Гону ще два обвинувачення, пов'язані з порушенням фінансової звітності. На даний момент Гон знаходиться під вартою, суд у Токіо відхилив усі його апеляції на звільнення під заставу

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-