Вступ Грузії до НАТО та ЄС сприятиме стабільності регіону - прем’єр

Вступ Грузії до НАТО та ЄС сприятиме стабільності регіону - прем’єр

Укрінформ
Приєднання Грузії до НАТО та ЄС є в інтересах всього регіону, який потребує стабільності для використання свого колосального економічного потенціалу.

Про це заявив прем’єр-міністр Грузії Мамука Бахтадзе під час панельної дискусії в рамках Давоського економічного форуму, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Наші сподівання щодо членства в ЄС та НАТО слугують найкращим інтересам регіону. Це допоможе всьому регіону розкрити свій колосальний економічний потенціал", - заявив він.

За словами грузинського прем’єра, курс на ЄС – це цивілізаційний вибір Грузії.

"Це - наш цивілізаційний вибір, ми обираємо цивілізацію. Наше коріння європейське, відповідно, і наше майбутнє з Європою", - заявив він.

Читайте також: У Грузію прибув ракетний есмінець США Donald Cook

Приєднання ж Грузії до НАТО покращить стабільність в регіоні, переконаний Бахтадзе.

"Якщо Грузія вступить в НАТО, то це буде в інтересах регіону, оскільки він стане більш прогнозованим та стійким. Цей регіон потребує стабільності. Там є усі економічні передумови для колосального успіху. І Грузія це продемонструвала цілим рядом реформ і тим, що ми можемо зробити Грузію більш європейською країною, з верховенством права тощо… Можна мати чудовий податковий режим, але якщо в тебе проблеми зі стабільністю та передбачуваністю, то ніякий інвестор не прийде в твою державу", - заявив очільник уряду Грузії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-