У Ла-Манші зник літак із футболістом АПЛ

У Ла-Манші зник літак із футболістом АПЛ

Укрінформ
Аргентинський футболіст клубу Англійської прем'єр-ліги "Кардіфф Сіті" Еміліано Сала перебував у літаку, який зник у Ла-Манші у понеділок ввечері.

Про це повідомляє CNN із посиланням на генерального директора цивільної авіації Франції Фредеріка Солано.

"Аргентинський футболіст Еміліано Сала знаходився в літаку, який зник у Ла-Манші у понеділок ввечері", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє CNN, легкомоторний літак типу Piper Malibu летів із північного французького Нанта до Кардіффа, що на півдні Уельса, коли повітряне судно зникло з радарів у понеділок приблизно о 20.30 за місцевим часом.

За даними поліції, коли літак пролітав на висоті 1,5 км острів Гернсі о 19.15, то пілот запросив посадку, а зв'язок було втрачено, коли повітряне судно вже знаходилося на висоті 700 метрів.

З того часу у пошуково-рятувальній операції були задіяні рятувальні судна та гелікоптери з Гернсі та Великої Британії, а також гелікоптер з північного французького міста Чербур.

У вівторок вранці пошуково-рятувальна операція у Ла-Манші була тимчасово призупинена через негоду, однак через кілька годин її відновили.

Зазначається, що Сала тільки минулого тижня підписав контракт із командою з Англійської прем'єр-ліги "Кардіфф Сіті", перейшовши з французької команди "Нант" за 15 мільйонів фунтів стерлінгів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-