Переговори щодо Trump Tower у Москві тривали впродовж 2016 року - адвокат

Переговори щодо Trump Tower у Москві тривали впродовж 2016 року - адвокат

Укрінформ
Плани з будівництва Trump Tower в Москві залишалися "активною пропозицією" ще в листопаді 2016 року, тобто ще довше ніж раніше повідомлялося.

Про це заявив особистий адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані в ефірі телеканалу NBC.

Джуліані розповів, що Трамп говорив, що він може "згадати бесіди" зі своїм колишнім адвокатом Майклом Коеном про проект в 2016 році.

"Ми розуміємо, що вони тривали протягом усього 2016 року", - сказав Джуліані, додавши, що "їх було не багато, але були розмови".

"Ймовірно, може бути аж до жовтня, листопада - наші відповіді охоплюють період до виборів", - сказав Джуліані, маючи на увазі письмові запитання, на які Трамп і його адвокати дали відповіді спеціальному прокурору Роберту Мюллеру.

Читайте також: У Мюллера назвали "неточною" публікацію, що Трамп змусив адвоката брехати у Конгресі

Сенатор Марк Уорнер, який був присутній на передачі, вважає, що той факт, що переговори могли продовжитися до листопада - "велика новина".

"Це для мене новина, і це велика новина. Чому через два роки після цього ми просто дізнаємося цей факт зараз, коли було так багато розслідувань?.. Більшість виборців, знаючи, що кандидат від республіканців активно намагається вести бізнес в Москві, що кандидат від республіканців, принаймні, колись пропонував, якщо він побудує цей будинок, Володимиру Путіну, безкоштовно квартиру в пентхаусі, і якщо ці переговори тривали до виборів, я думаю, що це важливий факт, який виборці повинні знати", - сказав Уорнер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-