Зруйнований міст у Бельгії відновлять за чотири місяці – ЗМІ

Зруйнований міст у Бельгії відновлять за чотири місяці – ЗМІ

Укрінформ
На відновлення мосту у Брюсселі, зруйнованого напередодні внаслідок аварії судна, може знадобитися не менше чотирьох місяців.

Про це повідомляє бельгійське видання Brussels Times.

«Ремонт мосту над морським суднохідним каналом Брюссель-Шельд, за інформацією муніципальної влади, може бути завершений не раніше, ніж за чотири місяці. Міст був пошкоджений через те, що річкове судно врізалося у його конструкції. В результаті проїжджа частина мосту була деформована та зсунута на п’ять або шість метрів, пошкоджений також механізм, яким частини мосту піднімалися для забезпечення проходу суден», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Брюсселі обвалився міст

У результаті аварії було перекрито сполучення із портом Брюсселя, при цьому кілька річкових суден не можуть залишити порт. Ускладнено також автомобільне сполучення з Брюсселем з боку Антверпена внаслідок пошкодження проїжджої частини, яке буде поновлено не раніше ніж за тиждень, повідомляє бельгійське видання.

Місцева влада організовувала автобусне сполучення об’їзними шляхами, зокрема, для доставки людей до місця роботи та забезпечення безперешкодного доступу дітей до шкіл.

Фото: Belga

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-