Депортованих з Таїланду Рибку і Леслі затримали у Москві - ЗМІ

Депортованих з Таїланду Рибку і Леслі затримали у Москві - ЗМІ

Укрінформ
У російському аеропорту Шереметьєво затримали «модель» Анастасію Вашукевич (Настя Рибка) і «тренера з особистісного розвитку» Олександра Кирилова (Алекс Леслі), які були депортовані до Росії з Таїланду разом із кількома супутниками.

Про це повідомляє видання The Bell з посиланням на їх знайомих і родичів.

«Доставлених з Таїланду Анастасію Вашукевич (Настя Рибка) і Алекса Леслі (Олександр Кирилов), які фігурували у скандалі навколо (російського - ред.) бізнесмена Олега Дерипаски, затримали після прибуття до Москви співробітники органів з посвідченнями Міністерства внутрішніх справ. Їм закидають втягнення в заняття проституцією (ст.240, ч.2)», - йдеться в повідомленні.

У вівторок Рибка, Леслі та ще декілька їхніх знайомих отримали умовний термін у суді Паттайї. У четвер їх депортували до Росії. Зараз російські журналісти чекають їх виходу в «Шереметьєво». Але відразу після приземлення доправлених з Таїланду затримали співробітники правопорядку. З восьми осіб, які прибули з Таїланду, затримали в результаті чотирьох, включаючи Рибку й Леслі.

Спочатку - відразу після паспортного контролю - затримали близько десяти осіб, які прибули з Таїланду. До них підійшли приблизно семеро чоловіків у цивільному з посвідченнями МВС і попросили пройти за ними, розповів один із затриманих. Зараз уся група знаходиться в окремому приміщенні в «Шереметьєво».

Як повідомлялося, Рибку й Леслі було затримано в Таїланді в лютому 2018 року. Приводом стало проведення секс-тренінгів для туристів. Спочатку їх звинувачували в незаконному підприємництві, потім - у наданні послуг сексуального характеру. Але Рибка пов'язувала своє переслідування з розслідуванням щодо Олексія Навального. На початку березня 2018 року Настя Рибка заявила, що вона має записи розмов олігарха Дерипаски про втручання у вибори США. Але ці її заяви Сполучені Штати проігнорували.

Читайте також: У Конгресі США вимагають відкласти зняття санкцій з Дерипаски

Рибка й Леслі стали відомі широкому загалу 8 лютого 2018 року завдяки розслідуванню Олексія Навального про відпочинок Рибки на яхті мільярдера Олега Дерипаски в компанії керівника апарату уряду РФ Сергія Приходька. 10 лютого Дерипаска подав на Рибку й Леслі позов про захист честі та гідності до суду свого рідного міста - Усть-Лабінська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-