МВФ закликав американську владу якнайшвидше припинити

МВФ закликав американську владу якнайшвидше припинити "шатдаун"

Укрінформ
Негативний економічний ефект від "шатдауну" в США посилюється також тим, що цей процес затягується, і перспектив для досягнення компромісу між Конгресом і Білим домом досі не видно.

У цьому зв'язку МВФ закликав американську владу якомога скоріше знайти вихід з "глухого кута", повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Чим довше діє "шатдаун" (у США – ред.), тим більший вплив він матиме на економіку. Отже ми закликаємо американську владу – як Конгрес, так і виконавчу гілку – працювати разом, щоб досягти компромісу, аби ухвалити законопроект щодо фінансування та відновлення роботи федеральних установ", - заявив у четвер під час прес-брифінгу в МВФ представник Фонду Джеррі Райс.

Читайте також: Виступ Трампа у Конгресі скасували через "шатдаун"

Він підкреслив, що в Міжнародному валютному фонді уважно стежать за ситуацією. Райс також повідомив, що попередні оцінки подальшого розвитку економіки США Фонд оприлюднить наступного тижня в доповіді "Перспективи світової економіки", перед Всесвітнім економічним форумом у Давосі. Крім того, за його словами, ця ситуація обговорюватиметься на самому форумі у Швейцарії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-