Трамп “дивними” методами намагався приховати деталі розмов із Путіним — WP

Трамп “дивними” методами намагався приховати деталі розмов із Путіним — WP

Укрінформ
Дональд Трамп приховав деталі розмов під час особистих зустрічей з Володимиром Путіним від чиновників своєї адміністрації.

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє The Washington Post.

«Президент Трамп намагався приховати деталі своїх розмов з російським президентом Володимиром Путіним, вдаючись до дивних кроків, принаймні один раз намагався заволодіти записами свого перекладача й давав вказівку лінгвістові не обговорювати те, що йому відомо, з іншими посадовими особами адміністрації", - йдеться у публікації з посиланням на нинішніх та колишніх чиновників.

Загалом, за словами американських чиновників, немає докладних даних, навіть у секретних документах, про особисті зустрічі Трампа з російським президентом у п'яти різних місцях за останні два роки.

Зазначається, що така практика була нехарактерною для будь-якого президента, і це при тому, що, за даними розвідки, Москва намагалася втрутитися у вибори в США, щоб допомогти Трампу перемогти.

Читайте також: Трамп назвав себе "найжорсткішим" президентом щодо Росії

У свою чергу Трамп в інтерв'ю телеканалу Fox News заявив, що він не приховує нічого про свої розмови з Путіним.

"У мене були такі бесіди, як і у будь-якого президента ... ти сідаєш з президентами різних країн, я роблю це з усіма. У нас була відмінна бесіда. Ми говорили про Ізраїль, про забезпечення безпеки Ізраїлю, про багато інших речей. Я нічого не приховую", - заявив Трамп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-