Мюллер допитав одного з соціологів Трампа – CNN

Мюллер допитав одного з соціологів Трампа – CNN

Укрінформ
Спецпрокурор США Роберт Мюллер допитав одного з соціологів президента США Дональда Трампа, Тоні Фабріціо, який також був бізнес-партнером екс-голови виборчого штабу Трампа Пола Манафорта.

Про це повідомляє CNN.

"Спецпрокурор Роберт Мюллер минулого року допитав одного з соціологів Дональда Трампа, який також є колишнім бізнес-партнером Пола Манафорта", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє CNN, прокурори Мюллера допитали Тоні Фабріціо у лютому 2018 року. Однак, про цю зустріч стало відомо тільки зараз.

Зазначається, що під час допиту Фабріціо, зокрема, задавали питання щодо його роботи з соцопитуванням в Україні замість соцопитувань для виборчої кампанії Трампа.

Сам Фабріціо відмовився будь-що коментувати журналістам.

Читайте також: Команда Мюллера перевіряє українців, які їздили на інавгурацію Трампа

Раніше у четвер стало відомо, що екс-голова виборчого штабу Дональда Трампа Пол Манафорт імовірно передавав дані соціологічних опитувань, пов'язаних з президентськими виборами у США, українським бізнесменам Сергію Льовочкіну і Ринату Ахметову.

Як повідомляв Укрінформ, паралельно зі слідством спецпрокурора США Роберта Мюллера в Конгресі також проводяться розслідування на рівні комітетів щодо втручання РФ у президентські вибори в США у 2016 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-