Кремль чекає на візит Ердогана

Кремль чекає на візит Ердогана

Укрінформ
Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що візит президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана у Росію готується найближчим часом, але дату поки що не визначено.

Про це повідомляє ТАСС .

"Ми в досить близькій, якщо не в найближчій перспективі очікуємо й готуємо такий візит. Водночас поки будь-яких дат не визначено", - сказав Пєсков.

Раніше прес-служба президента Туреччини повідомила, що глава держави має намір у січні здійснити візит у Росію.

Наприкінці грудня Ердоган говорив про намір відвідати найближчими днями Москву з візитом і зустрітися з Володимиром Путіним для обговорення ситуації у Сирії. Ердоган зазначав, що напередодні його візиту Росію відвідає турецька делегація.

За даними агентства Anadolu, лідери Туреччини та Росії обговорять широкий спектр питань, серед них ситуацію у Сирії й контракт із закупівлі Анкарою у Москви зенітних ракетних систем С-400.

Читайте також: Туреччина і США провели "продуктивні" переговори щодо Сирії

Наприкінці грудня 2018 року делегація Туреччини, у складі якої у тому числі були глави Міністерства закордонних справ і Міноборони, провела переговори у Москві з російськими колегами. Сторони обговорили ситуацію у Сирії й виведення американських військ з цієї арабської країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-