Росіянку Наталію Весельницьку звинуватили в США у шахрайстві

Росіянку Наталію Весельницьку звинуватили в США у шахрайстві

Укрінформ
У США винесені звинувачення в шахрайстві наближеній до Кремля громадянки РФ Наталії Весельницькій, яка фігурує в розслідуванні Мюллера як представник Росії, що пропонувала команді Трампа вкрадений компромат на Гілларі Клінтон.

Про це повідомило у вівторок американське інформагентство Associated Press.

"Російський адвокат, яка опинилася в центрі розслідування щодо можливої змови між виборчою кампанією Дональда Трампа й росіянами, була звинувачена в перешкоджанні правосуддю у вівторок", - зазначається в публікації.

Зокрема Весельницькій закидають подання неправдивих декларацій судді у цивільному провадженні, пов'язаному з розслідуванням шахрайської схеми в процесі повернення податків із Росії. За матеріалами слідства, злочинна схема охоплює суму $230 млн, й тепер Весельницька, яка виступала адвокатом у цій справі, є в розшуку через навмисне введення в оману американських слідчих.

Читайте також: Втручання у вибори США: Росія відмовилася відповідати на позов

Як повідомляв Укрінформ, Наталія Весельницька у розпал виборчої кампанії 2016 року в США була учасником скандальної зустрічі в Trump Tower у Нью-Йорку, де вела переговори, в тому числі з Дональдом Трампом-молодшим, зятем Трампа Джаредом Кушнером, а також Полом Манафортом та іншими посадовцями.

За інформацією, оприлюдненою у ЗМІ, Весельницька пропонувала команді Трампа компромат на Гілларі Клінтон, який допоміг би виграти вибори республіканському кандидату на виборах в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-