Більшість однопартійців Мей проти її угоди про Brexit

Більшість однопартійців Мей проти її угоди про Brexit

Опитування
Укрінформ
Більшість членів Консервативної партії прем'єр-міністра Великої Британії Терези Мей не підтримують її угоду про вихід країни з ЄС.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на опитування британської аналітичної компанії YouGov.

"Більшість членів Консервативної партії прем'єр-міністра Великої Британії Терези Мей не підтримують її Brexit-угоду, про яку вона домовилася з ЄС", - йдеться у повідомленні.

Як зазначає Reuters, 59 відсотків членів виступають проти угоди Мей про вихід Великої Британії з ЄС, і лише 38% схвалюють цю угоду.

Також понад половина членів партії вважають, що ця угода не поважає результат референдуму щодо Brexit від 2016 року.

В опитуванні, яке проводилося з 17 по 22 грудня 2018 року, взяли участь 1 215 членів Консервативної партії Великої Британії.

Читайте також: У МЗС Британії переконані, що Мей зможе провести угоду щодо Brexit у парламенті

Як відомо, Велика Британія повинна вийти з ЄС 29 березня 2019 року, через два роки після того, як Лондон подав заяву про вихід зі співтовариства відповідно до результатів референдуму у червні 2016 року, на якому підтримали Brexit.

10 грудня 2018 р. прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей вирішила відкласти фінальне голосування у британському парламенті щодо угоди про вихід країни з ЄС через питання кордону з Північною Ірландією.

Нове голосування у Палаті представників щодо угоди про вихід Великої Британії з ЄС може відбутися до 21 січня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-