Британська поліція розглядає напад із ножем у Манчестері як теракт

Британська поліція розглядає напад із ножем у Манчестері як теракт

Укрінформ
Британська поліція підтвердила, що напад, що стався 1 січня біля вокзалу Вікторія у Манчестері, розслідується як терористичний акт.

Про це повідомляє BBC.

"У пресі широко обговорюється те, що нібито сказав зловмисник під час інциденту, і тому ми хочемо прояснити ситуацію. Ми розслідуємо це як терористичний акт", - заявив помічник головного поліцейського констебля Манчестера Роб Поттс.

Читайте також: У Манчестері чоловік із ножем напав на перехожих, поліція не виключає теракт

Він додав, що офіцери поліції, тим не менш, не виключають іншої мотивації цього нападу, і що немає жодної інформації, що у підозрюваного були співучасники.

Наразі поліція намагається встановити, чи є підозрюваний громадянином Великобританії, і, що, "враховуючи, наскільки лютим був напад", вони також розглядають версію про можливі проблеми з психічним здоров'ям у підозрюваного.

Читайте також: В Японії терорист на фургоні протаранив натовп людей

Нагадаємо: у Манчестері в новорічну ніч поранено трьох людей внаслідок нападу озброєного ножем чоловіка на залізничній станції. В результаті нападу три людини - літня пара і поліцейський - отримали ножові поранення. Поліція затримала 25-річного чоловіка, підозрюваного в замаху на вбивство. Наразі він перебуває під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-