Різанина в Лондоні: усі арештовані були з однієї вечірки

Різанина в Лондоні: усі арештовані були з однієї вечірки

Укрінформ
Усі 39 заарештовані в Лондоні після ножового нападу на чоловіка були учасниками однієї вечірки. Потерпілий перебуває в лікарні в критичному стані

Про це повідомляє ВВС .

"39 учасників однієї вечірки арештовані в Лондоні за підозрою в замаху на вбивство людини, яка в критичному стані доправлена в лікарню", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, близько першої години ночі в понеділок чоловік тридцяти з невеликим років був виявлений на вулиці з ножовими пораненнями в районі Хаммерсміт на заході Лондона.

За інформацією поліції, цю людину переслідувала група чоловіків і жінок після того, як між ними сталася бійка в магазині.

Читайте також: У Лондоні сталася різанина - арештували 39 осіб

Переслідувачі виявилися відвідувачами однієї вечірки в будинку неподалік. Поліцейські спробували їх допитати, проте отримали відмову, тому їм довелося заарештувати 39 осіб. Всі вони продовжують залишатися в поліції, поки триває слідство.

Раніше повідомлялося, що в Лондоні після нападу, в результаті якого постраждав тридцятирічний чоловік, були заарештовані 39 осіб за підозрою в замаху на вбивство.

Подробиці інциденту поліція не розголошували.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-