У Туреччині вилучили рекордну партію канабісу

У Туреччині вилучили рекордну партію канабісу

Укрінформ
У Туреччині митники пропускного пункту в Іпсалі, що на кордоні з Болгарією, встановили новий рекорд із вилучення наркотиків – 1,5 тонни канабісу.

Про це повідомляє NTV.

«Митна охорона контрольно-перепускного прикордонного пункту Іпсала вилучила 1,5 тонни канабісу. Цей вантаж наркотиків був зареєстрований як найбільший за обсягом, вилучений за один раз», - повідомили митники.

Вантаж прибув з Албанії. Одна і та сама компанія направила через той самий перепускний пункт у Туреччину спочатку одну вантажівку із соєю, а в другій вантажівці були наркотики, замасковані під сою. Під час ренгенографічної перевірки було помічено різницю у щільності вмісту мішків у першій та другій вантажівках. Після чого другу вантажівку відправили на додаткову перевірку. Після її відкриття у мішках замість сої виявлено канабіс. Загалом було вилучено 1 тонну 524 кілограми канабісу в 152 мішках по 10 кілограмів.

Читайте також: За два тижні у Канаді продали марихуани на $43 мільйона

За результатами операції відкрито кримінальне провадження. Водія вантажівки та ще двох осіб затримано. Триває слідство.

Як відомо, на початку грудня в Ерзінджані правоохоронці затримали рекордний за обсягом вантаж, в якому перевозилося 1,2 тонни героїну.

Фото: buyukkocaeli.com.tr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-