Трамп більше не відповідатиме на запитання Мюллера - адвокат

Трамп більше не відповідатиме на запитання Мюллера - адвокат

Укрінформ
Особистий адвокат президента Трампа, екс-мер Нью-Йорка Руді Джуліані заявив, що нинішній глава Білого дому більше не відповідатиме на запитання спецпрокурора Роберта Мюллера, який очолює слідство щодо втручання РФ у вибори президента США.

Про це Джуліані заявив у інтерв'ю американському виданню The Hill.

На запитання ведучого, чи очікує Джуліані, що Трампу доведеться відповідати на інші запитання спецпрокурора по "російській" справі, він зазначив: "Я думаю, що я чітко зазначив про це десь 10 днів тому – тільки через мій труп, і я ще не помер".

Джуліані мав на увазі його коментарі, озвучені раніше телеканалу Fox News. Тоді він наголосив, що президент зробив "достатньо" для розслідування й заперечив можливість особистого спілкування Трампа зі спецпрокурорм.

Читайте також: Мюллер може передати звіт про втручання Росії у вибори в лютому – NBC News

Однак через два дні після цього, в інтерв'ю виданню Axios, особистий адвокат Трампа пом'якшив свою позицію. Джуліані наголосив, що адвокати Трампа можуть погодитися на додаткові запитання від команди Мюллера і що вони можуть дати "ще кілька відповідей", зазначається в публікації.

Як повідомляв Укрінформ, у листопаді офіс спецпрокурора отримав письмові відповіді президента на запитання слідства щодо втручання Росії у президентські вибори в США. Досі команда Мюллера висунула звинувачення або досягла домовленості про співпрацю з трьома компаніями і 33 особами, включаючи колишнього голову кампанії Трампа Пола Манафорта, екс-радника з питань нацбезпеки Майкла Фліна й колишнього особистого адвоката Трампа Майкла Коена.

Читайте також: У США винесуть вирок екс-раднику Трампа, який брехав про зустріч з послом РФ

Розслідування спецпрокурора США не обмежено часовими рамками, однак більшість ЗМІ та політичних оглядачів у США припускають, що воно наближається до розв'язки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-