NYT дізналась, хто допоміг Трампу

NYT дізналась, хто допоміг Трампу "відкосити" від армії

Укрінформ
Медичний документ із фіктивним діагнозом для Дональда Трампа, що звільняв його від проходження військової служби, був наданий лікарем, який орендував у його батька офіс.

Про це йдеться в дослідженні американського видання The New York Times, оприлюдненому в середу.

"Восени 1968 року Дональду Трампу був своєчасно поставлений діагноз кісткової шпори (наріст, утворений поверх нормальної кістки – ред.), що дозволило йому отримати медичне звільнення від військової служби під час кампанії у В'єтнамі", - зазначається в публікації.

Читайте також: Союзники не побачили перемоги над ІДІЛ, про яку казав Трамп

Впродовж наступних 50-ти років було таємницею, як оформили це звільнення і хто поставив такий діагноз. Сам же Трамп під час президентської кампанії заявив, що не може згадати, хто підписав медичні висновки.

Тепер таке пояснення з'явилося, пише газета.

"Йдеться про лікаря-подолога (який займається лікуванням ступней – ред.) з Квінсу, який орендував свій офіс у батька Трампа, Фреда Трампа-старшого", - зауважується в публікації.

Читайте також: Трамп не поспішатиме з призначенням нового міністра оборони - ЗМІ

При цьому недвозначно припускається, що такий діагноз був поставлений і оформлений документально як виявлення люб'язності до батька нинішнього президента США.

Сам доктор Баунштейн, причетний до цієї історії, помер у 2007 році. Однак про все докладно розповіли доньки лікаря, які стверджують, що батько ділився з ними розповідями про цей випадок.

"Це було історією сім'ї", - зазначила виданню одна з доньок лікаря Еліза Браунштейн. Вона додала, що це завжди буде предметом обговорення як в колі родини, так і з друзями.

Тим часом, NYT не знайшла документів, які підтверджували би оплачені рахунки. Однак зазначається, що Білий дім також не відповів на запит газети прокоментувати ситуацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-