Науерт вже активно готують до посади постпреда США в ООН - Politico

Науерт вже активно готують до посади постпреда США в ООН - Politico

Укрінформ
Прес-секретаря Державного департаменту Сполучених Штатів Хізер Науерт почали посилено готувати до слухань у Сенаті за її призначенням на посаду постійного представника США в ООН.

Про це пише американське видання Politico.

"Хізер Науэрт починають готувати до слухань у Сенаті, де їй доведеться вистояти під тиском демократів і скептично налаштованих республіканців... Для неї проведуть серію брифінгів про стан торгівлі та ситуації у світових "гарячих точках", а на початку січня пройдуть репетиції її виступу перед сенаторами", - йдеться в статті.

Читайте також: Трамп офіційно озвучив кандидатуру на посаду постпреда в ООН

Там же вказується, що в ролі сенаторів на репетиціях виступлять представники Державного департаменту.

Слухання в Сенаті США з питання призначення Науэрт постпредом США в ООН пройдуть на початку 2019 року.

Нагадаємо: 9 жовтня постійний представник Сполучених Штатів при ООН Ніккі Гейлі подала у відставку. Колишній губернатор штату Південна Кароліна Гейлі пробула 29-им постпредом США при ООН з 27 січня минулого року.

Напередодні повідомлялося, що Дональд Трамп уже прийняв рішення висунути кандидатуру Науерт на високу посаду в ООН.

Читайте також: Помпео підтримав кандидатуру Науерт на посаду постпреда Штатів при ООН

Як зазначали ЗМІ, 48-річна Науерт є "неординарним" вибором на роль постійного представника при ООН, враховуючи те, що вона майже не мала справ з зовнішньою політикою до того, як приєдналася до адміністрації у квітні 2017 року. Раніше вона працювала ведучою на телеканалі Fox News, в тому числі в шоу Fox and Friends, яке подобається Дональду Трампу.

Для остаточного затвердження на посаді постійного представника США при ООН номінант повинен пройти слухання в профільному комітеті Сенату США, після чого стосовно його кандидатури призначається спільне голосування у верхній палаті Конгресу США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-