Єлизавета ІІ привітала британців з Різдвом Христовим

Єлизавета ІІ привітала британців з Різдвом Христовим

Відео
Укрінформ
Традиційно напередодні католицького Різдва 92-річна королева офіційно привітала жителів Великобританії з прийдешніми святами та Різдвом Христовим.

Офіційне фото і відео королеви Єлизавети ІІ із запису щорічної святкової промови до Сполученого Королівства Співдружності з'явилось на сторінці королівської родини у Facebook

Щорічна традиційна промова монарха вже набула чималого розголосу. Виступ 92-річної королеви Єлизавети напередодні Різдва є дуже важливим для Великобританії та інших країн Співдружності, адже це єдине її публічне звернення до народу, яке вона написала особисто і нікому не давала редагувати.

Читайте також: Папа Римський у різдвяному посланні: Нехай Бог принесе полегшення любій Україні

Єлизавета ІІ нагадала, що за 2018 рік у королівській сім'ї трапилось чимало нового. Її внук Гаррі одружився з Меган Маркл, яка одразу завагітніла, восени онука принцеса Євгенія вийшла заміж, у принца Вільяма народився третій син принц Луї і ще багато приємних новин.

"Для моєї родини це був напружений рік, два весілля і два немовляти, і найближчим часом очікується ще одна дитина. Це допомагає бабусі бути при ділі", – сказала королева.

Єлизавета ІІ такод підібрала вдалі слова, щоб охарактеризувати рік, що минає. У своєму посланні вона наголосила про ті потрібні речі в житті, з яких вона набирається сил і натхнення: "Через численні зміни, які я бачила протягом багатьох років, віра, сім'я і дружба були не просто незмінними для мене, але й стали джерелом особистого комфорту і впевненості".

Читайте також: Порошенко привітав християн західного обряду з Різдвом

Також вона підкреслила, що важливо ставитися із розумінням до інших людей.

"Навіть при найглибших відмінностях, ставлення до іншої людини з повагою завжди є гарним першим кроком на шляху до більшого розуміння", – промовила 92-річна королева.

Вона також додала, що вірить в те, що послання Ісуса про мир на землі і добру волю до всіх ніколи не застаріє.

Фото: facebook.com/TheBritishMonarchy

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-