Британські повітряні сили продовжать зачистку ІДІЛ у Сирії

Британські повітряні сили продовжать зачистку ІДІЛ у Сирії

Укрінформ
Міністерство оборони Британії заявило, що продовжуватиме знищувати об’єкти "Ісламської держави" у Сирії та відкрито не погоджується з останніми коментарями президента США Дональда Трампа про поразку "ІДІЛ" у цій країні.

Про це пише портал Kurdistan 24 з посиланням на міністерство оборони Британії.

«Королівські ВПС продовжать знищення об’єктів "Ісламської держави" у Сирії, допомагаючи сирійським демократичним силам та іншим учасникам коаліції звільнити, останню значну частину території країни під контролем терористичної групи», - заявили у британському оборонному відомстві.

Голова прес-служби Сирійського демократичного фронту Мустафа Балі підкреслив у своїй заяві у п'ятницю, що лише 35 відсотків провінції Аль Хадін було звільнено, що суперечить заявам США про те, що вся територія країни була очищена від "ІДІЛ".

Читайте також: Бундесвер застерігає: рішення Трампа вивести війська з Сирії посилить Росію та Іран

Британські дипломати з середи наголошують, що вони вважають за краще, щоб військові США залишилися у Сирії для продовження боротьби з "ІДІЛ".

Як повідомляв Укрінформ, президент США Дональд Трамп наказав американським військовим залишити Сирію, оскільки перемогу над "ІДІЛ" у країні здобуто. За даними Пентагону, зараз в цій країні дислокується близько двох тисяч військовослужбовців США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-