Мінфін США відклав санкції проти російської Групи ГАЗ до 7 березня

Мінфін США відклав санкції проти російської Групи ГАЗ до 7 березня

Укрінформ
Офіс контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів США у четвер затвердив дві генеральних ліцензії, які продовжують термін призупинення санкцій проти російської Групи ГАЗ до 7 березня наступного року.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Мінфіну, поширеному в четвер, повідомляє Укрінформ.

"Сьогодні OFAC продовжив термін дії двох загальних ліцензій, пов'язаних із Групою ГАЗ (GAS Group), видавши генеральну ліцензію № 13i – щодо дозволу певних операцій, необхідних для викупу чи передачі боргу, власного капіталу або інших вкладень для певних осіб, які були заблоковані; а також загальної ліцензії № 15d – щодо дозволу певних видів діяльності, необхідних для обслуговування чи завершення операцій або існуючих договорів", - зазначається в офіційному повідомленні.

Читайте також: Мінфін США хоче зняти санкції проти "Русалу", En+ та "ЄвроСібЕнерго"

У самих ліцензіях, зокрема, вказується, що термін дії призупинення санкцій проти російської Групи ГАЗ продовжується до 7 березня 2017 року.

Нагадаємо: санкції США, запроваджені проти Групи ГАЗ у квітні цього року спочатку давали термін американським інвесторам і бізнесменам до 7 травня для того, щоб закрити всі справи із зазначеними у списку юридичними особами. При цьому встановлювались додаткові дати для остаточного припинення контрактів з компаніями.

Читайте також: Суд ЄС анулював санкції проти Азарова

Після цього граничні терміни були продовжені для американського бізнесу у зв'язку зі змінами у активах компаній, а також власників та осіб, під чиїм контролем ці компанії працюють.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-