Затримки рейсів у лондонському аеропорту можуть тривати більше доби

Затримки рейсів у лондонському аеропорту можуть тривати більше доби

Укрінформ
Затримки польотів у лондонському аеропорту Гатвік можуть розтягнутися більш як на добу після призупинення рейсів через два дрони, що літають на території аеропорту.

Про це повідомляє Reuters.

"Пасажири, які летять до Лондона і з нього, зіткнуться зі збоями в роботі Гатвіку як мінімум ще на 24 години", - йдеться у повідомленні.

Головний операційний директор аеропорту Кріс Вудруф не зміг сказати, коли точно відновляться польоти, і попередив, що наслідки від призупинення роботи аеропорту можуть тривати понад 24 години.

Згідно зі звітами поліції та аеропорту, на території Гатвіка виявлено кілька безпілотників. Вудруф розпізнав один із безпілотників як "важкий промисловий", і зазначив, що інцидент напевно був підлаштований навмисно.

Читайте також: Лондонський аеропорт призупинив польоти через дрони

Відповідно до британського законодавства, польоти безпілотників у межах 1 км від межі аеропорту заборонено. Злочин карається позбавленням волі на строк до п'яти років.

Як повідомляв Укрінформ, від самого ранку лондонський аеропорт Гатвік призупинив усі польоти через повідомлення про два безпілотники, які літали на його території.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-