Вибух газу в російській багатоповерхівці: є жертви

Вибух газу в російській багатоповерхівці: є жертви

Фото, відео
Укрінформ
Близько опівночі 16 грудня за місцевим часом у російській Вологді у одній із квартир жилої багатоповерхівки стався вибух побутового газу.

Як пише місцеве видання "Онлайн Вологда", у результаті одна людина загинула та ще кілька постраждали.

За даними видання, вибух стався на п’ятому останньому поверсі, внаслідок чого будівля зазнала серйозних пошкоджень – щонайменше одну квартиру зруйновано, а також частково завалено дах (обвалилися стельові перекриття на площі у 30 квадратних метрів) та зруйновано два балкони. Крім того, уламки будівлі пошкодили припарковані знизу автомобілі, пожежі немає.

Вибух газу в російській багатоповерхівці: є жертви. Фото: onlinevologda.ru

Надзвичайники розповіли, що у результаті загинула жінка та є ще потерпілі, однак їхня точна кількість наразі з’ясовується. Також у відомстві кажуть, що їм довелося у будинку перекрити газ.

За попередньою інформацію, жінка померла в машині швидкої допомоги, вона є однієї із семи потерпілих, передає ТАСС. Інформаційна агенція "РИА Новости", зі свого боку, повідомляє, що дві особи перебувають у важкому стані.

"За неперевіреною інформацією, у квартирі проходив ремонт, і робітники, що встановлювали натяжну стелю, залишили балон у кімнаті. Можливо це і стало причиною вибуху. Так як балон, заправлений на холоді після того, як його внесуть у тепле приміщення, може здетонувати", – розповіли місцеві журналісти. 

Наразі 30 мешканців постраждалого будинку та сусіднього під’їзду евакуювали: їх планують перемістити в пункт тимчасового розміщення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-