При спробі збройного вторгнення у школу в Індіані нападник застрелився

При спробі збройного вторгнення у школу в Індіані нападник застрелився

Укрінформ
Під час спроби проникнути в будівлю середньої школи в штаті Індіана (США) з метою, як повідомили в поліції, вчинення насильницького акту, нападник-підліток вкоротив собі віку після перестрілки з поліцейськими.

Про це повідомило в четвер американське інформаційне агентство Reuters.

"Підліток застрелився в четвер у середній школі штату Індіана після перестрілки з офіцерами, які відреагували на повідомлення про появу (в приміщенні школи – ред.) вірогідного стрільця ", - зазначили в поліції штату.

Інцидент стався в школі імені Девіда Денніса в містечку Річмонд, за 110 км від столиці штату, міста Індіанаполіс. При цьому повідомляється, що ніхто з інших учнів не постраждав.

Читайте також: Страсбурзького стрільця знешкоджено - джерело у поліції

Як повідомили в поліції, вони отримали сигнал про те, що невідома особа прямує в будівлю школи з метою вчинення насильницького акту.

"Офіцери відреагували швидко. Вони зіткнулися з підозрюваним за межами школи. Зав'язалася стрілянина, й підліток вирішив укоротити собі життя", - прокоментували ситуацію в поліції штату.

Як уточнили правоохоронці, офіцери прибули до школи приблизно в один час із нападником. Наразі особисті дані нападника не оприлюднені. Триває слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-