Від Навального вимагають видалити відео з YouTube і погрожують арештом

Від Навального вимагають видалити відео з YouTube і погрожують арештом

Укрінформ
Російський політик Олексій Навальний повідомив, що йому прийшла повістка з викликом до пристава-виконавця. На нього планують скласти три протоколи за невиконання рішень про видалення з інтернету «наклепів» щодо розслідування «Він вам не Дімон».

Про це він написав у своєму блозі.

«Два громадянина і одна організація засмучені і вимагають помсти: 1. Олігарх Усманов хоче, щоб з ютюба пропав фільм «Він вам не Дімон». 2. Медведєвський фонд Соцгоспроект (на них оформлені деякі палаци цього шахрая) вимагає того ж. Видалити «Він вам не Дімон». 3. Сергій Михайлов хоче, щоб пропала інформація про те, як Путін дарував йому годинник. І ось служба судових приставів, забезпечуючи права і свободи цих чудових громадян, повідомила, що завтра складе на мене протоколи, які потім передасть до суду, а суд і посадити може», - пише Навальний.

Читайте також: Справа на мільйон: голова Росгвардії позивається до Навального

Виходячи зі свого досвіду спілкування з судами він пише: «Не сумніваюся: посадять». При цьому Навальний послався на прийняті в жовтні поправки про те, що невиконання вимоги суду видалити з інтернету інформацію може каратися виправними роботами до одного року, штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арештом на строк до 3 місяців або позбавленням волі на строк до одного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-