Мей, подолавши вотум недовіри, продовжить виведення Британії з ЄС

Мей, подолавши вотум недовіри, продовжить виведення Британії з ЄС

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей після голосування про недовіру уряду в парламенті заявила, що має намір продовжити свою роботу по виходу країни зі складу Євросоюзу (Brexit).

Про це вона заявила після голосування, повідомляє агентство Reuters.

"Після цього голосування ми повинні продовжувати роботу над реалізацією Brexit для людей Британії і побудовою кращого майбутнього для цієї країни", — наголосила вона.

Мей подякувала тим членам Консервативної партії, які підтримали її під час голосування про недовіру уряду в парламенті. Також вона пообіцяла врахувати думку тих колег і опонентів, які голосували проти.

"Незважаючи на підтримку в парламенті, значна частина моїх соратників проголосувала проти мене. Я маю почути їхні голоси", — заявила Мей.

Як повідомлялося раніше, прем'єр-міністр Британії Тереза Мей вистояла в ході голосування щодо вотуму недовіри їй у середу ввечері, але каже, що не поведе більше торі на наступні вибори.

Читайте також: Мей пережила вотум недовіри

Мей підтримали 200 з 317 депутатів-торі, проти висловилися 117, що дало їй більшість із 83 голосів.

Таким чином, Мей залишається лідером партії консерваторів і зберігає пост прем'єр-міністра. Тепер протягом року ніхто не зможе знову ініціювати голосування про недовіру Мей як лідеру партії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-