Італія посилила антитерористичні заходи після інциденту в Страсбурзі

Італія посилила антитерористичні заходи після інциденту в Страсбурзі

Укрінформ
Італійська влада у середу максимально посилила заходи з антитерористичного захисту після інциденту, що стався у вівторок у французькому Страсбурзі.

Про це повідомляє ANSA

«Італійські префекти та очільник поліції були проінструктовані максимально посилити заходи із антитерористичної безпеки за підсумками екстреного засідання антитерористичного стратегічного аналітичного комітету CASA при міністерстві внутрішніх справ країни», - йдеться в повідомленні.

Таку стурбованість італійської влади викликало припущення, базоване на інформації від французьких правоохоронців, що страсбурзький нападник, Шеріф Шекат, може мати зв’язки в Італії. Проте точних даних про це ще немає.

Читайте також: У Страсбурзі нападник кричав "Аллах Акбар"

Як повідомлялося раніше, увечері у вівторок, 11 грудня, внаслідок стрілянини на різдвяному ярмарку у Страсбурзі три людини загинули, 12 отримали поранення. Особу стрільця встановлено - це 29-річний уродженець Страсбурга. Затримати його поки не вдалося. У пошуках стрільця задіяні понад 350 осіб. У середу були вже заарештовані 4 особи, причетні до злочинця, включаючи його батька та 2 братів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-