Від снігового шторму в США загинули троє людей, тисячі відрізані від електрики

Від снігового шторму в США загинули троє людей, тисячі відрізані від електрики

Укрінформ
Троє людей на південному сході США загинули від снігового шторму, що обрушився останніми днями на кілька теплих штатів, десятки тисяч людей залишаються відрізаними від електроспоживання.

Про це повідомило в вівторок американське інформагентство Reuters.

"Щонайменше, три людини загинули, тисячі будинків залишилися без електроспоживання у Північній та Південній Кароліні, а також у штаті Вірджинія на початку вівторка внаслідок шторму, який приніс понад 60 см снігових опадів в південно-східній частині Сполучених Штатів", - зазначається в повідомленні.

За інформацією місцевої влади, одна людина померла від хвороби серця по дорозі до притулку, крім того загинула важкохвора жінка, коли її кисневий апарат припинив працювати. Ще одна жертва була в машині, коли на неї впало дерево.

Читайте також: На Київ суне «великий сніг» - оголосили штормове попередження

Станом на вівторок, понад 70 тис. мешканців залишаються без електроживлення. У порівнянні з понеділком ця кількість дещо знизилась, коли відрізаними від електропостачання опинилися понад 220 тис. людей.

Через крижані дороги десятки шкіл скасували або перенесли заняття у вівторок на півночі Джорджії, Північної Кароліни та Вірджинії. Багато урядових відомств також були закриті зранку вівторка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-