Time оприлюднив імена претендентів на звання Людини року

Time оприлюднив імена претендентів на звання Людини року

Укрінформ
Журнал Time опублікував шорт-лист претендентів на звання Людини року, серед них — американський лідер Дональд Трамп, спецпрокурор США Роберт Мюллер і вбитий журналіст Джамаль Хашоггі.

Про це йдеться на сайті видання Time.

Як зазначається, починаючи з 1927 року журнал Time щороку визначає Людину року – це людина чи група людей, які найбільше вплинули на світові новини за останній рік як у позитивному, так і в негативному ключі.

Серед інших претендентів на звання опинилися режисер фільму "Чорна пантера" Райан Куглер, професор Крістін Блейз Форд, яка звинуватила в сексуальних домаганнях кандидата на посаду суду Верховного судді США Бретта Кавано, дружина британського принца Гаррі Меган Маркл, президент Південної Кореї Мун Чже Ін та лідер РФ — Володимир Путін.

Крім того, видання включило у список дві колективні кандидатури. Це "Марш за наші життя", в якому беруть участь учні школи в Паркленд, штат Флорида, які після масового вбивства там почали кампанію за обмеження володіння зброєю. Іншим претендентом стали "розділені сім'ї" — сім'ї мігрантів, звинувачених у незаконному перетині кордону США, з яких тимчасово вилучали дітей. Після масового громадського обурення американська влада відмовилася від цієї політики.

Читайте також: Фотограф-ґвалтівник, через якого скасували літературного Нобеля, програв апеляцію

Як повідомлялося, американський журнал Time назвав "Людиною року" - 2018 учасниць руху #MeToo, які розповіли про випадки сексуального насильства над ними під час мережевого флешмобу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-