Джорджа Буша-старшого поховали в Техасі

Джорджа Буша-старшого поховали в Техасі

Укрінформ
Після державних похорон, організованих у Вашингтоні й штаті Техас, 41-й президент США Джордж Буш-старший почив з миром у його президентській бібліотеці в рідному штаті, біля дружини і доньки.

Про це йдеться в повідомленні американського інформагентства Reuters.

"Колишній президент США Джордж Буш-старший у четвер почив з миром на території своєї президентській бібліотеки в Коледж Стейшн (штат Техас) після поминальних церемоній у церкві в Г'юстоні", - зауважується в повідомленні.

Його труну було доставлено туди спеціальним потягом, після чого почесна варта перенесла її до місця поховання. Церемонію супроводжував син померлого, також колишній президент США, Джордж Буш-молодший.

Як повідомляв Укрінформ, 41-й президент США помер минулого тижня в Техасі у віці 94-х років. Його тіло було доставлено в понеділок до Вашингтона, де люди мали змогу проститися з ним в Капітолії, а також у Національному кафедральному соборі столиці. У середу труну повернули до Г'юстона, де в четвер у Єпископському соборі Святого Мартіна також пройшли поминальні заходи.

Читайте також: У Вашингтоні попрощалися з Джорджем Бушем-старшим

Джордж Уокер Герберт Буш мав насичену біографію політичного лідера. Він був одним із наймолодших пілотів ВПС США під час Другої світової війни, конгресменом від штату Техас, постійним представником США при ООН, головою Республіканського національного комітету, посланником США в Китаї, директором ЦРУ, віце-президентом за часів Рональда Рейгана та 41-м президентом США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-