У США шкільний автобус зіткнувся з вантажівкою, є жертви

У США шкільний автобус зіткнувся з вантажівкою, є жертви

Укрінформ
В американському штаті Іллінойс загинуло двоє людей внаслідок зіткнення вантажівки з шкільним автобусом, який перевозив шкільну баскетбольну команду.

Про це повідомляє CNN із посиланням на поліцію штату й представників школи.

"Біля Блумінгтона, що в штаті Іллінойс, вантажівка, яка їхала по зустрічному руху, врізалася у шкільний автобус з дівочою баскетбольною командою. В результаті аварії загинуло двоє людей", - йдеться у повідомленні.

За даними поліції штату, інцидент стався вночі на автомагістралі 74 між містами Блумінтон і Даунс.

Правоохоронці також додали, що в результаті ДТП загинув 34-річний водій вантажівки та 72-річний шкільний волонтер, які їхав в автобусі.

У поліції повідомили, що восьмеро спортсменок, які отримали незначні тілесні ушкодження, були відправлені до медзакладу. Ще один чоловік, який на момент аварії перебував в автобусі, був госпіталізований гелікоптером.

Читайте також: У США автобус з дитячою футбольною командою потрапив у ДТП. Є жертви

Зазначається, що автобус з баскетбольної команди повертався до міста Нормал після гри в окрузі Шампейн, що в американському штаті Іллінойс.

Як повідомлялося, 3 грудня в американському штаті Арканзас автобус, який перевозив дитячу футбольну команду, потрапив у ДТП. У результаті аварії одна дитина загинула, ще 40 постраждали.

Фото: CNN

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-