Отруєння Скрипалів: Скотленд-Ярд виклав відео з

Отруєння Скрипалів: Скотленд-Ярд виклав відео з "Петровим" і "Бошировим"

Відео
Укрінформ
Поліція Британії виклала три нові відео щодо отруєння у Солсбері екс-полковника ГРУ РФ Сергія Скрипаля і його доньки Юлії.

Сайт Скотленд-Ярду оприлюднив записи, на яких видно чоловіків, яких відомство називає співробітниками ГРУ Олександром Петровим і Русланом Бошировим.

За даними слідства, це записи з камер спостереження, зроблені у Солсбері в день отруєння Скрипалів - 4 березня.



Британська поліція також опублікувала фотографії точної копії флакона з отруйною речовиною.

Офіцери Скотленд-Ярду просять усіх, хто в період з 2 по 4 березня можливо міг бачити підозрюваних, або одного з двох чоловіків, або когось, хто, ймовірно, бачив фальшиву коробку для парфумерії "Nina Ricci", повідомити про це слідству.

Як повідомлялося, колишній офіцер ГРУ Сергій Скрипаль та його дочка Юлія у березні були знайдені непритомними в британському Солсбері і потрапили в лікарню з отруєнням невідомою речовиною, яку ідентифікували як "Новічок".

В Організації заборони хімічної зброї дійшли висновку, що влада Великої Британії правильно ідентифікувала речовину, якою було отруєно Скрипалів, і підтвердили російське походження "Новічка".

5 вересня прокуратура Великої Британії назвала імена двох росіян, підозрюваних у спробі замаху на Скрипалів. Британська розвідка з'ясувала, що підозрювані — "Олександр Петров" (справжнє ім'я — Александр Мішкін) і "Руслан Боширов" (справжнє ім'я — Анатолій Чепіга) (дані паспортів, з якими вони прибули до Лондона) — офіцери ГРУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-