У Румунії перекинувся молдавський мікроавтобус, є загиблий і постраждалі

У Румунії перекинувся молдавський мікроавтобус, є загиблий і постраждалі

Укрінформ
Мікроавтобус із молдовськими реєстраційними номерами перекинувся на одній із автодоріг румунського повіту Вранча: одна людина загинула, ще шестеро доставлені в лікарню з важкими травмами.

Про це поінформували в повітовому инспекторате поліції, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«У результаті аварії одна людина загинула, ще шестеро доставлені в лікарню швидкої допомоги міста Фокшань з важкими травмами, всі вони громадяни Республіки Молдова. Мікроавтобус, в якому знаходилися 11 пасажирів і троє водіїв, повертався з Угорщини і прямував до Кишинева. За попередніми даними, встановлена в мікроавтобусі система GPS ввела водія в оману, і він відхилився від основної автомагістралі, перевернувшись на одному з небезпечних крутих поворотів другорядної дороги», - повідомив керівник Повітового управління Дорожньої поліції Кетелін Стегареску.

На місці аварії працюють рятувальники Інспекторату з надзвичайних ситуацій, лікарі швидкої медичної допомоги та поліцейські.

Проводяться додаткові слідчі заходи для встановлення всіх обставин аварії.

Читайте також: У Росії маршрутка влетіла у потяг, є загиблі і поранені

Як поінформували в молдавському Національному Инспекторате патрулювання, через складні метеорологічні умови (у Молдові оголошено жовтий рівень небезпеки снігопадів), у понеділок, 19 листопада, на автомагістралях країни в аналогічні ДТП потрапили 3 мікроавтобуса. У результаті аварій близько 30 осіб були доставлені в лікарні різних районів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-