Трамп летить до Каліфорнії —  побачити, що накоїла найстрашніша за 100 років пожежа

Трамп летить до Каліфорнії — побачити, що накоїла найстрашніша за 100 років пожежа

Укрінформ
Глава Білого дому Дональд Трамп у суботу вирушив до північної Каліфорнії, де кілька днів тому вирувала смертельна пожежа, яка призвела до загибелі кілька десятків людей і знищила цілі міста.

Про це повідомило в суботу американське інформагентство Associated Press.

"Президент Дональд Трамп у суботу вирушив до Північної Каліфорнії, щоб побачити на власні очі горе й спустошення, які принесла найнебезпечніша за останні сто років пожежа в США", - зауважує видання.

При цьому підкреслюється, що відомості про загиблих і зниклих безвісти постійно оновлюються. За офіційними даними, підтверджена смерть щонайменше 71 людини, водночас немає жодних відомостей про місце знаходження 1011 осіб.

Читайте також: Повітря у Каліфорнії стає найгіршим у світі через пожежі — ВВС

Нинішній і наступний, обраний, губернатор штату Каліфорнія, які обидва є політичними опонентами Трампа, також планують приєднатися до президента під час його перебування на місці стихії в суботу.

Як повідомлялося, пожежа на півночі Каліфорнії, що розпочалася 8 листопада, майже повністю зруйнувала місто Парадайс з населенням близько 27 тис. людей та завдала збитків навколишнім поселенням. Стихія знищила понад 9,8 тис. будинків. Крім того, ще кілька пожеж протягом останніх днів охопили південну частину Каліфорнії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-