Хакери викрали дані співробітників австралійського оборонного підприємства Austral

Хакери викрали дані співробітників австралійського оборонного підприємства Austral

Укрінформ
Австралійське оборонне суднобудівне підприємство Austral заявило про хакерську атаку, однак запевнило, що витоку даних, які становлять державну таємницю, не сталося.

Про це повідомляє інформаційний веб-ресурс news.com.

“На сьогодні немає жодних даних про те, що в руки злочинців потрапила інформація, яка стосується національної безпеки або комерційної діяльності компанії”, - відзначає Austral.

Відповідно до заяви компанії, у ході хакерської атаки були викрадені особисті дані співробітників, зокрема адреси електронної пошти і номери мобільних телефонів, які зловмисники погрожували продати через інтернет. Частина з них була оприлюднена в мережі.

Компанія поінформувала Федеральний уряд про інцидент у галузі кібербезпеки.

Австралійський центр кібербезпеки та Федеральна поліція Австралії розпочали розслідування та надають компанії допомогу та поради.

У свою чергу міністерство оборони Австралії заявило, що жодних витоків важливої інформації або даних, що підтверджують крадіжку технологій, на цій стадії не виявлено, однак закликало бути пильними.

Читайте також: Половина афганської команди “Нескорених” хоче отримати притулок в Австралії

“Цей інцидент підкреслює серйозність характеру загроз кібербезпеки, з якою стикається оборонна промисловість, і необхідність партнерів у галузі промисловості впроваджувати і підтримувати сильний захист від кібернападів”, - йдеться в урядовій заяві.

Austal - австралійська компанія, яка спеціалізується на проектуванні та будівництві суден і бойових кораблів. Основна продукція компанії - пасажирські та вантажні пороми, яхти класу люкс і військові кораблі. Компанія має виробництво в трьох країнах: в Австралії, на Філіппінах і в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-