Меркель їде до Варшави на польсько-німецькі міжурядові консультації

Меркель їде до Варшави на польсько-німецькі міжурядові консультації

Укрінформ
У Варшаві в п'ятницю відбудуться XV польсько-німецькі міжурядові консультації на чолі з прем'єр-міністром Польщі Матеушем Моравецьким та німецьким канцлером Ангелою Меркель.

Одним з питань, що обговорюватиметься, буде подальша перспектива проекту газопроводу “Північний потік-2”, повідомляє власний кореспондент Укрінформу. 

“Темою переговорів будуть двосторонні відносини, питання, що стосуються європейської політики, енергетики та безпеки”,- інформувала раніше речниця польського уряду Йоанна Копцінська.

Програмою візиту передбачається двостороння зустріч Моравецького й Меркель, а також пленарне засідання міністрів під керівництвом польського прем'єра та німецького канцлера. Після завершення переговорів відбудеться прес-конференція Моравецького і Меркель, а згодом - спільне покладання квітів до могили Невідомого солдата. 

Читайте також: Меркель нагадала головам фракцій ВР, що здорожчання газу - неминуче

Глава МЗС Польщі Яцек Чапутович нещодавно заявляв, що під час зустрічі з німецьким колегою Гайко Маасом, а також під час розмов міністрів економіки обох країн, обов'яково порушуватиметься  питання “Північного потоку-2”.

Останні такого роду польсько-німецькі консультації відбулися у червні 2016 року в Берліні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-