Знайдені у посольстві Ватикану кістки допоможуть розкрити таємничий злочин 80-х

Знайдені у посольстві Ватикану кістки допоможуть розкрити таємничий злочин 80-х

Укрінформ
Знайдені у посольстві Святого Престолу в Римі під час виконання будівельних робіт людські останки належать жінці.

Про це повідомляє ВВС.

"Початкове дослідження кісток, знайдених в посольстві Ватикану в Римі, свідчить про те, що вони належать жінці, як зазначається, це підсилює припущення про те, що знахідка може вирішити таємницю 1980-х років", - йдеться у повідомленні.

Таємниця стосується зникнення двох 15-річних дівчат в Римі в 1983 році. Одна з дівчат, Емануела Орланді, була громадянкою Ватикану. Справа про її зникнення - одна з найбільших загадок у сучасній італійській історії.

Як зазначається, вивчивши тазову кістку на місці знахідки, дослідники дійшли висновку, що вона належить жінці. Тепер вони намагатимуться вилучити ДНК з зубів і черепів, щоб порівняти їх із ДНК зниклих дівчат. Результати очікуються протягом 10 днів.

Читайте також: У Римі в посольстві Ватикану знайшли людські останки

Раніше повідомлялося, що у посольстві Святого Престолу в Італії виявили людські останки. Адвокати рідних італійки, яка зникла безвісти 35 років тому, вимагають від прокуратури надати додаткову інформацію про фрагментах знайдених людських кісток.

Фрагменти кісток були виявлені під час реконструкції над прибудовою до посольства Ватикану ,заявили в посольстві Святого Престолу.

Головний прокурор Джузеппе Пін'ятоне доручив судовим фахівцям визначити вік, стать та дату смерті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-