В Індонезії після катастрофи перевірять всі літаки Boeing 737

В Індонезії після катастрофи перевірять всі літаки Boeing 737

Укрінформ
Влада Індонезії вирішила здійснити інспекцію решти 8 літаків Boeing 737 Max після катастрофи літака компанії Lion Air, що вилетів з аеропорту Джакарти.

Про це повідомляє CNN.

«Влада Індонезії наказала перевірити всі літаки Boeing 737 Max 8, що належать національним комерційним авіалініям, після того, як рейс JT 610 компанії Lion Air розбився внаслідок падіння на воду, в результаті чого загинуло 189 людей», - йдеться у повідомленні.

Пошукові та рятувальні операції розширилися на мінімум 400 квадратних морських миль, у вівторок до пошуків залучили водолазів, щоб дістати останки пасажирів з води, тоді як слідчі досліджують фрагменти уламків літака, розкиданих на великій площі.

Читайте також: Рятувальники знайшли чорний ящик індонезійського Boeing 737

Фюзеляж літака та чорні скриньки ще не відновлені. Вони повинні надати більше інформації про те, що призвело до катастрофи літака приблизно через 13 хвилин після вильоту на регулярний рейс, який мав тривати трохи більше години.

Як повідомлялося, пошуково-рятувальні загони Індонезії виявили фюзеляж літака Boeing 737, що зник два дні тому над морем, майже відразу після вильоту з аеропорту Джакарти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-