Чемпіон світу з футболу отримав два роки за зберігання зброї

Чемпіон світу з футболу отримав два роки за зберігання зброї

Укрінформ
Колишній гравець туринського "Ювентуса" і збірної Італії Вінченцо Яквінта засуджений на два роки тюремного ув'язнення в рамках кримінальної справи проти членів італійської злочинного угрупування Ндрангета.

Про це повідомляє Football Italia.

У 2015 році футболіста звинуватили у зв'язках з мафією, а також незаконному зберіганні револьвера Smith & Wesson, пістолета Browning і 126 патронів. Суд зняв з футболіста звинувачення у співпраці з мафією, але визнав винним у незаконному зберіганні зброї.

Батько футболіста Джузеппе Яквінта, також обвинувачений у справі Ндрагети, отримав 19 років в'язниці. І Вінченцо Яквінта, і його батько зараз знаходяться на волі, вони не будуть відправлені до в'язниці, доки не вичерпають всі можливості для оскарження вироку. Всього у справі про італійську мафію фігурують понад 140 осіб.

Читайте також: Євросуд визнав Італію винною в порушенні прав боса мафії

Вінченцо Яквінта виступав на позиції нападника за італійські клуби "Удінезе" і "Ювентус", а також за збірну Італії, у складі якої в 2006 році став чемпіоном світу з футболу. За національну команду він провів 40 матчів, забивши шість голів. У 2012 році Яквінта завершив спортивну кар'єру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-