Заступник глави Держдепу їде до Мінська, Вільнюса та Гааги

Заступник глави Держдепу їде до Мінська, Вільнюса та Гааги

Укрінформ
Питання взаємодії в регіональному та глобальному вимірах, у тому числі у сфері безпеки, стануть головними темами візитів заступника Держсекретаря США Весса Мітчелла до Білорусі, Литви й Нідерландів.

Про це в понеділок повідомили в Державному департаменті США, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Заступник Державного секретаря у справах Європи та Євразії Весс Мітчелл впродовж 30 жовтня – 2 листопада відвідає Мінськ (Білорусь), Вільнюс (Литва) й Гаагу (Нідерланди)", - зауважили в зовнішньополітичному відомстві США.

Читайте також: Держдеп потролив Кремль назвою нової посади — ЗМІ

Зокрема, до білоруської столиці заступник глави Держдепу прибуде 30 жовтня. Там заплановані його зустрічі з державною владою РБ "для обговорення американо-білоруського співробітництва з низки глобальних питань".

Наступного дня Мітчелл відвідає Вільнюс, де проведе переговори з міністром закордонних справ Литви Лінасом Лінкявічусом, а також міністром оборони Раймундасом Кароблісом "з метою обговорення регіональних питань та двосторонніх відносин".

Читайте також: У Кропивницькому виготовлятимуть системи безпеки для реакторів США

До Гааги представник Держдепу прибуде 1 листопада. Під час зустрічей заплановані, в тому числі, обговорення співпраці з Нідерландами у сфері безпеки в 2019 році, а також Саміт з питань глобального підприємництва, який буде спільно організують дві країни в Гаазі в червні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-