Трамп каже, що ЗМІ повинні

Трамп каже, що ЗМІ повинні "загасити пожежу" гніву

Укрінформ
Дональд Трамп знову вступив у жорстку конфронтацію з американськими медіа, які критикують його позицію, звинувативши їх у брехні та назвавши "ворогами народу".

На цьому він наголосив у серії повідомлень у Twitter в понеділок.

"Великий гнів у нашій країні викликаний частково неточними й навіть оманливими повідомленнями новин. ЗМІ фейкових новин (the Fake News Media – ред.), справжні вороги народу, повинні припинити відкриту й неприховану ворожнечу та повідомляти новини точно й справедливо", - написав нинішній глава Білого дому.

У наступному дописі він висловив переконання, що це допоможе "загасити пожежу" гніву й обурення, а також досягти миру й гармонії між усіма сторонами "Фейкові новини мають припинитися!" - наголосив Трамп.

Дописи президента Трампа в понеділок зі звинуваченнями на адресу медіа стали продовженням його демаршу проти ЗМІ, які критикують нинішню адміністрацію і республіканців та звинувачують їх у посиленні ненависті в країні.

Читайте також: Трамп сказав, що він думає про цензуру в ЗМІ

Зокрема, днем раніше глава Білого дому написав: "Фейкові новини роблять все можливе, щоб звинуватити республіканців, консерваторів і мене у створенні розколу й ненависті".

Як повідомлялося, Трамп ще до офіційного набуття президентських повноважень започаткував справжню війну зі ЗМІ, які не вихваляли його заяв і позиції. Він звинувачував їх у перекручуванні фактів попри те, що інформація підтверджувалась із часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-