П'ятиповерхова квартира глави

П'ятиповерхова квартира глави "Роснєфті" зникла з бази даних

Укрінформ
Із бази даних Росреєстру пропала п'ятиповерхова квартира глави "Роснєфті" Ігоря Сєчіна за 2 млрд рублів ($30,4 млн).

Про це повідомляється у Telegram-канал журналіста тижневика "Собеседник" Олега Ролдугіна.

"В Ігоря Сєчіна пропала квартира. Так-так, та сама, на Остоженці, у п'ять поверхів. Була і, якщо вірити Росреєстру, випарувалася. Так що глава Роснєфті знову став безхатченком. Росреєстр її просто не знаходить - ні за адресою, ні за кадастровим номером", - написав Ролдугін.

Він також виявив зміни у Росреєстрі, пов'язані з іншою нерухомістю Сєчіна та його сім'ї. "Тепер ділянки (Сєчіна - ред.), отримавши нові кадастрові номери, без всяких покладених конкурсних процедур перейшли у власність до Російської Федерації. Заднім числом виявився приватизований і сусідній земельний наділ доньки Сєчіна Варвари. Причому дата вступу у власність і Варвари, і РФ співпадають. Напевно, дівчинці просто дали нове ім'я. Як і тату. Нескромно, зате дає змогу приховати справжнього власника", - пояснює журналіст, який проводить розслідування.

Читайте також: Суд ЄС відмовив "Роснєфті" й трьом російським банкам у скасуванні санкцій

Як повідомлялося, на початку жовтня стало відомо, що Сєчін купив п'ятиповерхову квартиру у Москві за 2 млрд рублів ($30,4 млн). Загальна площа квартири, яка знаходиться у самому центрі Москви, неподалік від Кремля, між Остоженкою і Пречистенською набережною, становить 1229 кв. м. Вона є багаторівневим житлом зі скляною стіною. Кадастрова вартість квартири становить 831 млн рублів, проте ринкова її ціна в 2,5 раза вище.

Якщо порівняти вартість нової квартири Сєчіна з сукупними витратами "Роснефті" на благодійність за 2017 рік, то нова квартира Сєчіна коштує у 11 разів дорожче.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-