Кортеж віце-прем’єра Польщі Шидло потрапив у ДТП

Кортеж віце-прем’єра Польщі Шидло потрапив у ДТП

Укрінформ
Кортеж віце-прем’єр-міністра Польщі Беати Шидло у четвер потрапив в ДТП у населеному пункті Імєлін Сілезького воєводства на півдні Польщі.

У результаті зіткнення автомобіля екс-глави польського уряду з автомобілем Peugeot, яким керував 77-річний чоловік, Шидло не постраждала, повідомляє PAP

"За попередньою інформацією, через перехід переходили пішоходи, автомобіль, яким керував 77-річний чоловік, пригальмував, наступні два також, але не вдалося загальмувати так, щоб не сталося зіткнення”,- повідомила речниця поліції Сілезького воєводства Александра Новара.

За її словами, у результаті ДТП пошкоджено три автомобілі, але ніхто з учасників ДТП не постраждав. Усі водії пошкоджених транспортних засобів були тверезими.

Згодом віце-прем’єр підтвердила у Twitter, що вона не постраждала і застерегла, аби водії були обережними на слизьких від дощу дорогах.

Читайте також: Додон разом із кортежем потрапив у ДТП

Шидло півтора роки тому потрапила у ще одне ДТП. В лютому 2017 року автомобіль, в якому перебувала тодішній прем'єр польського уряду, зіткнувся з автомобілем Fiat Seicento, який у цей момент повертав вліво. Глава уряду отримала травми і упродовж майже двох тижнів перебувала у лікарні.

Fot. PAP/Andrzej Grygiel

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-