Туреччина надала ЦРУ всі докази у справі про вбивство Хашоггі - ЗМІ

Туреччина надала ЦРУ всі докази у справі про вбивство Хашоггі - ЗМІ

Укрінформ
Турецька розвідка надала директору ЦРУ Джині Хаспел усі докази у справі про вбивство саудівського журналіста Джамаля Хашоггі.

Про це повідомляє AFP із посиланням на проурядову газету Daily Sabah.

"Турецька розвідка поділилася "всіма доказами" (у справі - ред.) про вбивство саудівського журналіста Джамаля Хашоггі з директором ЦРУ, протягом її візиту ",- йдеться у повідомленні.

Як повідомляє Daily Sabah, під час брифінгу в Розвідувальній організації Туреччини, Хаспел були продемонстровані окрім відео- та аудіо записів, докази, зібрані в ході обшуків як у консульстві Саудівської Аравії, так і в резиденції консула.

Раніше повідомлялося, що директор ЦРУ Джина Хаспел візьме участь у розслідуванні смерті саудівського журналіста Джамаля Хашоггі.

Читайте також: Вбивство Хашоггі: Трамп розкритикував спробу Ер-Ріяда "замести сліди"

Як повідомляв Укрінформ, саудівський журналіст Джамаль Хашоггі зник 2 жовтня після того, як зайшов у консульство Саудівської Аравії в Стамбулі.

Пізніше слідчі встановили, що він був убитий, а його тіло було розчленоване і вивезене з дипустанови.

У вівторок, 23 жовтня, ЗМІ з посиланням на заяву глави турецької партії "Ватан" Догу Перинчека повідомили, що фрагменти тіла Хашоггі знайшли в колодязі на території генконсульства Саудівської Аравії в Стамбулі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-