У парламенті Британії стверджують, що уряд недооцінює загрозу з боку РФ

У парламенті Британії стверджують, що уряд недооцінює загрозу з боку РФ

Укрінформ
У парламенті Великої Британії вважають, що уряд недостатньо серйозно ставиться до загрози з боку РФ у сфері інформаційної безпеки.

Про це повідомляє Associated Press.

«Керівник впливового парламентського комітету Британії стверджує, що уряд недооцінює серйозну загрозу, що становить Росія», - йдеться у повідомленні.

Голова комітету Палати громад британського парламенту з культури, преси та спорту Даміан Коллінз вважає, що уряд не розглядає загрозу у сфері інформаційної безпеки як важливе питання. Він дорікнув у вівторок уряду, що той повністю схвалив лише три рекомендації комітету з 42. Зауваження з'явилися через три місяці після того, як впливовий парламентський медійний комітет попередив про ризики в інформаційній сфері через маніпулювання інформацією.

Читайте також: Угода щодо Brexit готова на 95 відсотків — Мей

«Країна повинна побачити більш скоординований підхід уряду щодо боротьби з кампаніями дезінформації, організованими російськими агентствами, що прагнуть зруйнувати основу нашої демократії», - додав парламентарій.

Як повідомлялось раніше, голова комітету Палати громад британського парламенту з культури, преси та спорту Даміан Коллінз заявив, що обсяг дезінформації, що поширюють через інтернет, зростає так швидко, що фейкові новини починають витісняти реальні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-