Суд США призначив дату вироку для Манафорта

Суд США призначив дату вироку для Манафорта

Укрінформ
Окружний суді міста Александрія призначив дату вироку Полу Манафорту, екс-голові кампанії Президента Трампа, на 8 лютого 2019 року.

Про це повідомляє The Washington Post.

Окружний суд планує винести вирок щодо Манафорта у рамках першого судового процесу, де його звинувачують у банківському шахрайстві та ухилянні від сплати податків.

Cуддя окружного суду Александрії (штат Вірджинія) Томас Елліс у п'ятницю за клопотанням прокуратури  зняв з Манафорта 10 звинувачень, з якими присяжні не визначились у серпні.

Читайте також: Трамп каже, що не боїться свідчень Манафорта у "російській справі"

Манафорт з'явився на суді в інвалідному візку.

Адвокат політтехнолога Кевін Даунінг пояснив це тим, що "у пана Манафорта зараз є серйозні проблеми зі здоров'ям, пов'язані з його взяттям під варту". Щоправда, адвокат не уточнив, який саме діагноз у його підзахисного.

Як повідомлялося, керівник передвиборного штабу Дональда Трампа Пол Манафорт у вересні визнав себе винним за кількома кримінальними обвинуваченнями. Зараз продовжується інший процес над ним, який має завершитися судовим засіданням у рамках розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера щодо втручання Росії у президентські вибори в Сполучених Штатах.

Манафорт активно співпрацює з командою Мюллера. За останній місяць він та його юристи з`явилися в офісі спецпрокурора дев’ять разів, кожний з візитів тривав у середньому шість годин, повідомляють журналісти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-