Генконсул Саудівської Аравії залишив Стамбул

Генконсул Саудівської Аравії залишив Стамбул

Укрінформ
Генконсул Саудівської Аравії Мухаммед аль Утейб покинув Стамбул та полетів до Ер-Ріаду.

Про це повідомляє Anadolu Ajans.

“Генеральний консул Саудівської Аравії Мухаммед аль Утейб о 17-ій годині полетів зі Стамбула до Ер-Ріада, - повідомляє агентство з посиланням на уповноважених осіб.

Від’їзд генконсула пов’язують зі зникненням журналіста Джамаля Хашоггі та розслідуванням його зникнення після відвідання консульства 2 жовтня.

Як повідомляв Укрінформ, вночі турецькі правоохоронці провели 9-годинний обшук консульства Саудівської Аравії у зв'язку з підозрою у вбивстві опозиційного журналіста Джамаля Хашоггі.

Правоохоронці не виключають, що під час слідства відбудеться також обшук резиденції консула Саудівської Аравії та допити осіб, які можуть бути причетні до подій 2 жовтня, коли опозиційний нинішній владі саудівський журналіст Джамаль Хашоггі зайшов у будівлю консульства та зник.

Читайте також: Справа зниклого журналіста: Помпео особисто зустрівся з саудівським королем

Сьогодні Держсекретар США Майк Помпео прибув до Саудівської Аравії для переговорів із королем Салманом щодо зникнення і ймовірного вбивства саудівського журналіста. Очікується, що завтра Помпео відвідає Туреччину, де йому буде представлено проміжні результати розслідування, яке триває.

ЗМІ повідомили з посиланням на власні джерела, що слідчі вже отримали докази смерті журналіста.

Фото: aa.com.tr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-