Трамп: Я дав Україні зброю, а Обама - ковдри

Трамп: Я дав Україні зброю, а Обама - ковдри

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп вважає, що в тому, що на сході України зараз розпоряджається Росія, винен його попередник Барак Обама, а сам він допомагає Києву.

Про це він заявив у годинному інтерв'ю телеканалу CBS.

"Я - той, хто дав Україні наступальну зброю і протитанкову зброю. Обама цього не зробив. Ви знаєте, що він відправив? Він відправив подушки і ковдри. Він - той, хто віддав частину України, де зараз Росія..." - заявив Трамп.

Американський президент відкинув критику, що він ніколи не демонструє жорсткості в спілкуванні з президентом РФ Путіним. "Я думаю, що я дуже жорстко з ним особисто (спілкуюся). У мене була зустріч з ним. Нас двоє. Це була дуже складна зустріч, і це була дуже хороша зустріч", - сказав Трамп, натякнувши, що широка громадськість просто не знає, про що він говорить з російським президентом віч-на-віч перед тим, як вийти на спільну прес-конференцію.

Читайте також: Трамп називає “фейковими” медіа, які його не хвалять

Трамп визнав, що Росія втручалась у вибори в США, але додав, що це робив і Китай.

На запитання ведучої про те, чи згоден він із твердженнями, що Володимир Путін особисто пов'язаний з убивствами і отруєннями, американський лідер відповів: "Так, можливо. Напевно". При цьому Трамп відзначив, що все це відбувається не в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-