Шварценеггер: Рішення балотуватися у губернатори було справді дуже складним

Шварценеггер: Рішення балотуватися у губернатори було справді дуже складним

Укрінформ
Американський актор Арнольд Шварценеггер зізнався, що рішення балотуватися на посаду губернатора штату Каліфорнія було для нього дуже непростим, адже він переймався, чи може однаково добре займатися державними справами та піклуватися про власну сім'ю.

Про це він сказав під час брифінгу в рамках бізнес-форуму Olerom Forum One, відповідаючи на запитання журналістів про найважче рішення у житті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"(Я вагався), варто балотуватися на губернатора Каліфорнії чи ні. Але в мене є стиль - боротися і перемагати, і тому відповідь була: "Так, боротимуся, всіх "порозкидаю" - і переможу!" Тоді я згадав про сім'ю - дружину та дітей, і подумав, що обидві справи добре зробити не зможу, тому що треба присягнути на стовідсоткову вірність народу Каліфорнії, своєму штатові, або своїй сім'ї, - це дуже важко. Каліфорнія - це не просто штат, а держава в державі: кількісно її населення - це майже населення України, ВВП - 2,7 трлн дол. 40 млн людей - це величезна відповідальність! Ось тому я переживав, як турбуватися про сім'ю та державу одночасно. Серце підказало: балотуйся. Я поговорив із сім'єю - отримав стовідсоткову підтримку і від дружини, і від дітей. Рішення було дійсно дуже складним", - розповів Шварценеггер.

Читайте також: Шварценеггер сподівається, що Україна буде в ЄС

Як відомо, у 2003 році Арнольд Шварценеггер був обраний на посаду губернатора Каліфорнії від Республіканскої партії. Він став 38-м губернатором цього штату.

У своїй політичній діяльності він незабаром зіткнувся з потужною опозицією, що розвернула проти нього кампанію компромату.

Незважаючи на це, в 2006 році Шварценеггер переобрався на другий термін. Його повноваження закінчилися 2011 року: згідно з Конституцією штату Каліфорнія, політик не має права балотуватися на цю посаду на третій термін.

Фото: сайт Віталія Кличка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-